PROGRAM

PROGRAM

S posebnom pažnjom izradili smo četiri zabavna i sistematična autorska programa, koja provodimo u splitskom Centru plesa.

Program START namijenili smo apsolutnim početnicima; jednostavan je, zabavan i svatko ga može svladati te samouvjereno zaplesati na svojim prvim milongama.

Program PLUS prilagođen je onima s više od jedne sezone plesanja koji žele obogatiti fond elemenata za milonge, unaprijediti komunikaciju i tehniku podići na srednju rekreativnu razinu.

2016 07 03 Tango Alma Zvone 18Program EXTRA namijenjen je svima koji žele, ne samo sadržajnije, već prvenstveno kvalitetnije plesati na milongama, biti kreativnijima i istinski uživati usvajajući tehničke detalje napredne rekreativne razine. Odvija se putem specijaliziranih radionica, a kao neusporedivo brži put napredovanja i putem individualnih sati, potpuno posvećenih pojedincu ili paru s naglaskom na ono što je u tom trenutku najvažnije popraviti i unaprijediti. Početnici ovim putem mnogo brže usvajaju viša znanja i postaju poželjnijim  partnerima na milongama, a napredniji plesači kojima odgovara detaljan analitički pristup učenju otvaraju sebi mogućnost i za kvalitativni iskorak izvan opsega rekreativne razine.

Program LADYTANGO namijenjen je damama koje uz atraktivnu i modernu tango glazbu žele plesati senzualne pokrete i dekoracije tipične za ovaj planetarno popularan ples. Ambicioznijima pruža i mogućnost nastupanja, posebice ljeti.

tangomimica.com