DOBRODOŠLI

HOLA A TODOS, DOBRODOŠLI!

Tango je svjetski fenomen, ples za cijeli život, savršeni hoby. Donosi mnogo osobnog zadovoljstva, prilika za upoznavanje drugih ljudi, druženja, dijeljenja lijepih trenutaka na plesnim večerima, tzv. milongama. Radi se o tradicionalnom plesu doživljaja, improvizacije i jedinstvene komunikacije dviju osoba. Pleše se, ne samo u Splitu i drugim djelovima Hrvatske, već i diljem Europe i svijeta. U gotovo svakom većem gradu održavaju se i međunarodni festivali, radionice argentinskih majstora i tango-maratoni, a sve su to prilike za uzbudljiva i sadržajna putovanja.

Vrata jedne nove, opuštajuće, društvene, intelektualno i fizički poticajne aktivnosti su vam širom otvorena. Na ovom mjestu dijelimo s vama naše ideje, pristupe i vizije za vaš uspješan ulazak u svijet tanga i ostanak uz dugoročan i sustavan proces usavršavanja. S posebnom pažnjom izradili smo četiri zabavna i sistematična autorska programa. Provodimo ih u splitskom Centru plesa koji s tri suvremeno opremljene plesne dvorane okuplja mnoštvo zadovoljnih plesača i nasmijanih lica. Ovdje tango s radošću dočekuje svakog novog polaznika, a mi vas, u skladu s našom filozofijom podučavanja, od prvog koraka s entuzijazmom pratimo na putu vašeg plesnog napredovanja.

2016 07 03 Tango Alma Zvone 7Program START namijenili smo apsolutnim početnicima; jednostavan je, zabavan i svatko ga može svladati te samouvjereno zaplesati na svojim prvim milongama. Program PLUS prilagođen je onima s više od jedne sezone plesanja koji žele obogatiti fond elemenata za milonge, unaprijediti komunikaciju i tehniku podići na srednju rekreativnu razinu. Program EXTRA namijenjen je svima koji žele, ne samo sadržajnije, već prvenstveno kvalitetnije plesati na milongama, biti kreativnijima i istinski uživati usvajajući tehničke detalje napredne rekreativne razine. Odvija se putem specijaliziranih radionica, a kao neusporedivo brži put napredovanja i putem individualnih sati, potpuno posvećenih pojedincu ili paru s naglaskom na ono što je u tom trenutku najvažnije popraviti i unaprijediti. Početnici ovim putem mnogo brže usvajaju viša znanja i postaju poželjnijim  partnerima na milongama, a napredniji plesači kojima odgovara detaljan analitički pristup učenju otvaraju sebi mogućnost i za kvalitativni iskorak izvan opsega rekreativne razine. Program LADYTANGO namijenjen je damama koje uz atraktivnu i modernu tango glazbu žele plesati senzualne pokrete i dekoracije tipične za ovaj planetarno popularan ples. Ambicioznijima pruža i mogućnost nastupanja, posebice ljeti.

Već se veselimo našim susretima u dvorani i na milongama. Za interaktivniju komunikaciju možete posjetiti Facebook stranicu Centra plesa – Tango Split gdje pravovremeno najavljujemo sve događaje. Dočekujemo vas i na stranici Splitska tango scena, našoj osobnoj podršci neformalnoj tango zajednici Splita.

Muchos besos y abrazos!

Alma i Zvonimir Mimica