Tango EXTRA

EXTRA

Polaznici

Program EXTRA namijenjen je osobama koje žele napraviti kvalitativni iskorak u područje napredne rekreativne razine (advanced), onima koji žele, ne samo sadržajnije, već prvenstveno kvalitetnije plesati na milongama, biti kreativnijima i istinski uživati u ostvarenom doživljaju bliskosti.

Trajanje

Program se odvija kroz dvije vrste specijaliziranih radionica: kvalitativnih (podizanje tehničke kvalitete) i kvantitativnih (obogaćivanje fonda elemenata). Svaka radionica traje 90 minuta i održava se u posebnom terminu. Za početnike koji žele neusporedivo brže napredovati u tehničkom i kvantitativnom smislu te postati poželjnijim partnerima na milongama te napredne plesače koji teže izvrsnosti na raspolaganju su i individualni satovi u trajanju od 60 minuta.

Cilj

Cilj ovog programa je obogaćivanje fonda elemenata i kombinacija za milonge, značajno podizanje tehničke kvalitete plesača i spoznavanje složenijih koncepata tanga, milonge i valsa. U kvalitativnom smislu cilj je  postići puno usvajanje temeljnih principa osobnog držanja i kretanja, osvijestiti i nova područja tehnike, kao i sve ono što može pomoći u procesu pravilnog postavljanja i izgradnje višeslojno komunikacijski svjesnog plesača napredne rekreativne razine.

2016 07 03 Tango Alma Zvone Program ExtraSadržaj

Kvalitativne radionice obrađuju složenije tehničke principe zasnovane na svjesnosti o vlastitoj i parovnoj osi, točci kontakta, internim i vanjskim opozicijama, mehanizmu torzije, energiji, elastičnosti, izgradnji partnerstva (tehničke informacije razine 3). Kvantitativne radionice tematski obrađuju atraktivnije elemente. Individualni satovi su širokog raspona tema; početnici brže usvajaju viša znanja (tehničke informacije razine 2 i potencijalno 3) i postaju traženim  partnerima na milongama, a napredniji plesači otvaraju sebi mogućnost i za kvalitativni iskorak izvan opsega rekreativne razine (tehničke informacije razine 4 i potencijalno 5).

tangomimica.com